Chirurgie Pediatrica

Conferentiar Dr. Aprodu Sandu Gabriel

Medic Primar Dr. Nedelcu Dorina

Medic Primar Dr. Botez Catalin

Medic Primar Dr. Apostol Dan

Contextul genetic sau accidental, poate surprinde copilul dumneavoastra in situatia de a necesita interventii chirurgicale inca de la o varsta frageda. In functie de afectiunea sau boala suferita acesta, parintele poate fi indrumat catre chirurgia pediatrica.

Chirurgia pediatrica este specializarea ce are ca prim obiectiv diagnosticarea si tratamentul chirurgical a unui larg spectru de boli si afectiuni intalnite la copii, din perioada neonatala pana la pubertate.

Neavand o arie anatomica limitativa precum toracele sau abdomenul, chirurgia pediatrica acopera o zona desfasurata de boli specifice ce necesita tratament corespunzator definind-o mai concret ca o combinatie de chirurgie generala, plastica toracica si urologie adresata pacientului pediatric.

Separarea fata de chirurgia aplicata unui adult, consta in faptul ca, desi, in termeni generali, copilul prezinta aceleasi organe si structuri, maturitatea si consistenta lor sunt diferite necesitand o atentie deosebita si multa cunostinta in cauza pediatrica.
Intelegand atentia ce se necista acordata, fiecarui copil, Clinica Pedilife va pune la dispozitie servicii de consultatii si interventie de chirurgie pediatrica, avand la dispozitie medici specialisti, cadre universitare, o sala de operatie modern utilata si conditii de cazare si monitorizare post operatorii excelente.

Modernizarea medicinei, standardale inalte de lucru, pregatirea si experienta medicilor din Clinica Pediatrica.

Pedilife garanteaza actul operatoriu ca fiind unul de succes, copilul dumneavoastra ,avand foarte mari sanse sa fie externat, in functie de afectiunea operata, chiar in ziua interventiei.

Clinica Pediatrica Pedilife vine in ajutorul copilului dumneavoastra cu servicii consultatii si interventii chirurgicale pediatrice pentru cazuri de: