Ortopedie Pediatrica

Medic Primar Dr. Botez Catalin

Medic Primar Dr. Apostol Dan

Prin serviciile de ortopedie pediatrica, Clinica Pedilife asigura copilului tau un viitor normal lipsit de dezabilitati locomotorii.

Datorita permanentului avans tehnologic, probleme ortopedice precum: luxatia congenitala de sold, piciorul stramb congenital, picioarele si mainile mai scurte sau malformatiile osoase pot fi corectate eficient, recuperarea fiind favorizata de varsta fragila si de aflarea corpului in permanenta schimbare.

Odata cu cresterea si dezvoltarea mersului, uneori chiar mai devreme, parintii pot observa pozitii anormale ale membrelor inferioare care, ignorate sau considerate, fara consultul medicului specialist drept iremediabile sau tratabile de la sine, aceste probleme vor deveni din ce in ce mai greu de recuperat sau chiar permanente.

Specialistii Pedilife vor putea observa, inca de la nastere, daca copilul tau prezinta malpoztie sau malformatie ortopedica, diferentierea corecta intre cele doua fiind foarte importanta intrucat prima nu reprezinta o boala, fiind corectata asistat pe masura ce copilul inainteaza in varsta, a doua necesitand tratament ortopedico-chirurgical si recuperare prin kinetoterapie.
Depistate din timp, aceste probleme pot fi remediate, medicii specialisti, experienta si sutele de copii tratati, garantand siguranta actului medical Pedilife.

Cabinetul de ortopedie pediatrica a Clinicii Pedilife ofera consultatii specializate si tratamente pentru cazuri de: